Vijesti

Cyberpunk 2077 neće skoro doći na PS5 i Xbox Series X

Ako ste pomislili možda pričekati Cyberpunk 2077 za PlayStation 5 i Xbox Series X, onda za vas (za mene isto) imamo loše vijesti. Prema riječima financijskog direktora CDPR-a, Piotr Nielubowicza, to se neće dogoditi skoro.

As of right now, Cyberpunk is heading for PlayStation 4, Xbox One, and the PC. Nothing has changed in regard to those plans.

Igra je od samog početka rađena za PC, PS4 i Xbox One te next-gen verzije nisu još niti na obzoru što znači da nećemo zaigrati Cyberpunk 2077 na njima sigurno ove godine.

We are going with the same plans that we set. [Cyberpunk 2077] was always designed for [PS4 and Xbox One]. We are thinking about the next generation, but for now, we are focused on the current generation. That plan is still valid.

Većina igrača je pomislila da će igra zbog odgode biti spremna prvi dan za next-gen konzole, no od toga ništa. Očito studio ima previše posla oko trenutne verzije i jednostavno se nisu stigli baviti next-gen konzolama i verzijama za njih.

Zašto i bi kad nam mogu kao Rockstar prodati Cyberpunk 2077 na dvije generacije konzola? GTA V je najprodavanija igra deseljeća, a Rockstar je pokupio lovu na dvije generacije i PC-u i pokazao kako se to radi.

Ako ste strpljivi i možete čekati duže vremena, Cyberpunk 2077 će sigurno doći i na next-gen konzole, samo ne skoro. Čini se da će mnogi opet morat prednaručiti igru, iako su jučer mnogi otkazali svoje prednarudžbe.

Igra

Povezano