Vijesti

Da, ako vam to još nije bilo jasno, novi PS5 zove se PS5 Pro

Premda već više od godinu dana pričamo o novoj i snažnijoj verziji PS5 koju svi izvori nazivaju PS5 Pro, što je u skladu s oznakom iz PS4 generacije, cijeli internet zaprepastila je indirektna potvrda istog.

Naime, premda Sony jučer najavom “tehničke prezentacije” nije izričito naznačio o čemu se točno radi, iako je svima jasno da će danas u 17 sati demonstrirati novu konzolu, sada je potvrđeno ime. Internet je jučer na PlayStation Youtube kanalu iskopao skriveni teaser video jednostavnog imena “PS5 Pro”, kojeg je preimenovao tek kada se link raširio internetom.

Taktika sa “skrivenim” videima je stari PR trik kojeg je, naravno, pustio netko iz samog Sonyja i tako si osigurao još milijune impresija diljem interneta, među kojima svoj skromni doprinos radi i FFA.

Tako da ako slučajno netko nije znao kako će se zvati nova konzola, eto i službena potvrda. Mark Cerny će predstaviti PS5 Pro danas u 17 sati. Očekujte jednu relativno dosadnu prezentaciju poput svojevremeno onog PS5 deep dive videa, a ono što vas najviše zanima – igre će uslijediti nekad kasnije.

Povezano