Vijesti

Daj mi da igram ovaj tjedan (25. 5. – 31. 5. 2020.)

Prvo što ubode u ovom tjednu jest da je 31. nedjelja i da plaće nema. Ali konačno je došao tjedan s malo više naslova, od kojih Nintendo dominira. Dok PS kuha par hitova u nadolazećem periodu, Nintedo se bavi portanjem dobrih naslova i remasterom ponajboljih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne bih pretjerano išao u detalje, jer detalji su uz svaku igru, no svakako bih spomenuo da JRPG-ljupci imaju razloga da se vesele, jer Xenoblade Chronicles DE konačno izlazi ovaj tjedan.

The Elder Scrolls Online: Greymoor

Dodatak Elder Scrolls Online priči u obliku zasebne priče gdje ćemo istraživati zapadni Skyrim 1000 godina prije nego što se istoimeni nastavak dogodio.

DATUM IZLASKA:

26.5.2020

PLATFORME:

PC, Mac

Phantasy Star Online 2

Zadnje izdanje ovog MMORPG naslova je za PC; naravno govorimo o verziji izvan Japana. Nisam siguran da ovdje ima puno publike za Phantasy Star franšizu, ali evo prilike da možda netko postane dio.

DATUM IZLASKA:

27.5.2020

PLATFORME:

PC

Shantae and the Seven Sirens

Možda se sjećate Shantae Half Genie Hero, naslov sa solidnim prosjekom ocjena i kritikama. Ovaj naslov sljedeći je u toj franšizi, a već je izašao za iOS i Mac. Radi se o simpatičnom platformeru koji može biti dobra razbibriga.

DATUM IZLASKA:

28.5.2020

PLATFORME:

PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC

BioShock: The Collection

Nintendo uredno kasni sa portovima, ali kada pogledate kako stoji na tržištu, nitko mu više nema što prigovorit. Bioshok je odličan serijal i ako imate Switch a niste a odigrali, evo dobre prilike.

DATUM IZLASKA:

29.5.2020

PLATFORME:

Switch

Borderlands Legendary Collection

Paket u kojem dolaze – Borderlands: Game of the Year Edition, Borderlands 2 i Borderlands: The Pre-Sequel. Mislim da u ovom trenutku nije potrebno dodatno objašnjavati što i tko je Borderlands.

DATUM IZLASKA:

29.5.2020

PLATFORME:

Switch

XCOM 2 Collection

Više nema isprike da ne odigrate odlični Xcom. Ovog tjedna očekuje nas Switch verzija igre sa expanzijom i svim DLC-ovima.

DATUM IZLASKA:

29.5.2020

PLATFORME:

Switch

Xenoblade Chronicles Definitive Edition

Bez imalo oklijevanja mogu reći da je ovo najbolji JRPG kojeg je Nintendo izbacio od Wii ere pa na dalje. Ako volite kombinaciju akcijskog i turn-based JRPG-a, ovo je neki križanac najboljeg iz tog svijeta, s naglaskom na aktivnu akcijsku borbu uz razne kombinacije poteza. Igru prati fenomenalan soundtrack i osjećaj onih starih naslova s dušom, mnoštvom side questova, predivnih lokacija željnih vaše pažnje i na kraju krajeva – i dobre priče. Ovo je obavezna lektira za mnoge, pogotovo jer Switch postaje vlasnik najbolje verzije same igre koja dolazi uz dodatnu priču od 10tak sati.

DATUM IZLASKA:

29.5.2020

PLATFORME:

Switch

Neki od ostalih naslova koje nećemo dodatno objašnjavati:

  • Wildfire (PC) – 26.5.2020
  • Reky (PC) – 27.5.2020
  • Dungeon Defenders: Awakened (PC) – 28.5.2020
  • Fly Punch Boom! (Switch, PC) – 28.5.2020

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano