Vijesti

Danas završava jedno lijepo razdoblje

Mnogi od nas, posebice oni fokusiraniji na gaming ostali su uz Windows 7 nakon dolaska osmice, ali i nakon dolaska superiornije 10-ke. Većina njih sedmicu je napustila s dolaskom DirectX-a 12, a oni malobrojni koji su još uvijek vjerni tom operativnom sustavu od danas bi stvarno trebali krenuti dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, od jučer je Microsoft i službeno pokopao Windows 7 i poslao ga u ropotarnice povijesti. Sedmica više nikada neće dobiti nadogradnju bilo kakve vrste, pa tako ni siguronosne nadogradnje. Kraj je to operativnog sustava koji je prije više od 10 godina unio sreću u naše domove. Nakon odvratne Viste…

Analitičari kažu da je danas u ovom trenutku sedmica instalirana na više od 300 milijuna računala. Ako ste jedan od njih, ozbiljno razmislite o nadogradnji na desetku. Radi se o danas odličnom operativnom sustavu koji dobro radi i na starijim konfiguracijama, a što je najvažnije od svega – bit ćete sigurniji.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano