Vijesti

Days of Play je stigao i na PS Store: FIFA 20 samo 74 kune, PS+ 308…

Days of Play ponude do danas bile su rezervirane samo za fizičke trgovine, a danas su one stigle i u digitalnom obliku. Podebljane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FIFA 20 snižena je na nevjerojatnih 74 kune i to je definitivno najniža cijena po kojoj će te kupiti ovu igru.

Odlična PS4 ekskluziva Ratchet and Clank također nikada nije bila niže i za 74 kune također nemate što razmišljati ako vam je do kvalitetnog akcijskog platformera Pixarovske grafike. A kad smo kod kvalitete, ako ga nekim čudom dosad niste odigrali, po cijeni od 69 kuna svakako trebate The Witcher 3.

PS+ godišnja pretplata ne ide niže od ovog

PlayStation Plus godišnja pretplata snižena je na 308 kuna i to je najniže što će te u digitalnom obliku pronaći do kraja godine na domaćem Storeu.

Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition je ispod 50 kuna, a The Last of Us Remastered je 74kn. God of War, Gran Turismo Sport, MediEvil, Monster Hunter: World, PUBG po 109 kuna.

Kako je forumaš Weky na forumu dobro primijetio, Resident Evil 3 je po prvi put na popustu za 269 kuna, a Persona 5 Royal također debitira popustom od 336 kuna. Ponudu svih ostalih igara pronađite ovdje, a akcije vrijede do 17. 6.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano