Vijesti

Demon’s Souls remaster za PS4 definitivno je u razvoju

Već neko vrijeme se šuška o remasteru Demon’s Soulsa, prve igre ovakvog tipa od From Softwarea koja je praktički definirala žanr i pokrenula čitavu lavinu sličnih igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok su Dark Souls 1 i 2 remasterirani i prebačeni s PS3 i X360 na PS4 i XONE, jedina preostala igra s prošle generacije koja nije ugledala čipove PlayStationa 4 je Demon’s Souls. Koji je ujedno bio i PlayStation 3 ekskluziva.

Za razliku od Dark Souls igara, vlasnik prava na Demon’s Souls IP je Sony, te se upravo i samo njega pita hoće li i kad biti remastera na PlayStationu 4. Kao što smo prethodno napisao, toliko se priča o remasteru da sad već uopće nije upitno je li on u razvoju, već kad će ugledati svjetlo dana.

To je potvrdio i Colin Moriarty, nekadašnji član postave Kinda Funny ekipe, koji kao poznata ličnost u gaming industriji ima pristup informacijama koji drugi nemaju. Pa je na Sacred Symbols podcastu izjavio ovo u kontekstu nedavnog State of Playa: “Postoji jedna igra posebno, remaster koji stiže na PlayStation 4, za kojeg sam mislio da će ga najaviti onda, ali ipak nisu. Ne znam što čekaju s tim naslovom. Recimo samo da ‘duša’ još tinja u tom naslovu.

Sve je jasno. Sony možda čuva remaster za neku narednu State of Play emisiju i bira najpogodniji trenutak. Sigurno je kako će službena informacija o remsteru snažno odjeknuti u javnosti. Svi vole remastere kultnih igara, a Demon’s Souls to definitivno jest.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano