Vijesti

Desperados 3 dobio je datum izlaska, igramo ga već ovo ljeto!

Jedan od serijala koji je obilježio stratešku scenu PC igara početka stoljeća trebao je još prošle godine dobiti svoj nastavak, međutim kako to biva u industriji, niz odgoda doveo je igru do toga da nastavak dolazi punih godinu dana kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, na igri radi Mimimi Games, razvojni studio koji stoji iza odličnog Shadow Tacticsa, igre koja je strategoljupce bacila u neka druga vremena svojim pristupom sličnim starom Desperadosu, Commandosu i Robin Hoodu. S obzirom da je Shadow Tactics uspio vratiti život u žanr, oko Desperadosa 3 se podiže velika prašina, tim više što se serijal vraća svojim korijenima te napušta eksperimentalni prikaz iz trećeg lica kojeg su obilježili manje uspješni i zaboravljivi Desperados 2 i Helldorado.

Danas je službeno potvrđeno, igra dolazi 16. lipnja što znači da nas dijeli otprilike dva mjeseca od povratka u stare dane strategija. Mimimi nas je odlučio počastiti još jednim prikazom svoje igre, ovoga puta stavljajući fokus na legendarnog protagonista serijala, Johna Coopera.

Kao što je već spomenuto, 16. lipnja dolazi igra, a moći će ju se zaigrati na PC-u, Xbox Oneu i Playstationu 4.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano