Vijesti

Desperados III je dobio gameplay trailer

Fantastično doba je stiglo za izometrijske RTS-ove “Commandos” podžanra i to zahvaljujući jednom jedinom developeru. Studio Mimimi praktički je uskrsnuo žanr s odličnim Shadow Tacticsom, nakon čijeg uspjeha je izdavač Calypso odlučio obnoviti Commandos serijal čiji je drugi nastavak upravo najavljen u HD reizdanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Shadow Tacitcsa ekipa Mimimija (uvijek zaboravim jesu li 3 ili 4 “mi” u imenu) bacila se na Desperados III. Najava igre stigla je prvim trailerom ranije ove godine, koji je humoristično prikazao gameplay mehaniku koju svi koristimo u ovakvim igrama – save/reload.

Povodom E3-a dobili smo novi trailer s dijelovima gameplaya, pa iako su gameplay sekvence rascjepkane, moramo priznati da nam se sviđa ono što vidimo. Primjerice, iz Shadow Tacticsa se vraća možda i najveća inovacija u žanru, iznimno korisni Shadow Mode – mapiranje poteza od strane više likova, koje zatim istovremeno izvedemo s jednim klikom.

John Cooper se u Desperados III vraća negdje do kraja godine, a točan datum još uvijek nije poznat.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano