Vijesti

Do Božića u Hrvatsku stižu nove isporuke PlayStation 5 konzola

Kako saznajemo, domaći PlayStation distributer osigurao je nove primjerke PS5 konzola koje će na isporuku kupcima u Hrvatskoj stići do Božića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o isporukama konzola koje su bile prednaručene uoči izlaska PlayStationa 5 19. 11. te o nekim narudžbama koje su ostvarene upravo na taj dan. Oni koji su svoje konzole naručili kasnije će se u velikoj većini slučajeva trebati strpjeti do početka iduće godine. U slobodnoj prodaji još neko vrijeme neće biti dostupnih primjeraka.

Distributer i trgovine već su krenuli obavještavati korisnike o novim terminima isporuke. One u skladišta stižu krajem idućeg tjedna, a na isporuku će biti ispostavljene početkom tjedna s datumom 21. 12. Dakle, ako ste sretni naručitelj igrat ćete se na svojim konzolama do Božića.

I za kraj jedna preporuka. Trgovine i distributeri su zatrpani porukama i pozivima, stoga se suzdržite najmanje do sutra od poziva i mailva. Ako još uvijek niste primili nikakvu obavijest o isporuci, pričekajte još neko vrijeme i pružite zaposlenicima šansu da se kupcima javljaju po redu. Svakim pozivom i porukom usporavate čitavi sustav.

Povezano