Vijesti

Dobili smo nekoliko minuta Grid gameplaya i izgleda baš kao – Grid!

Ako niste kao naš dragi čitatelj, pratitelj i kroničar Weky, velika je šansa da vam se u prošlosti sviđao Grid i da ste ga voljeli igrati. Istina, još uvijek mi je najdraža Codemastersova vožnja TOCA, ali i Grid je bio prilično dobar serijal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što znate, novi Grid je najavljen prije par dana kao grom iz vedra neba, a igra izlazi vrlo brzo. 13. rujan je datum izlaska, a Codemasters nas je odlučio počastiti gamplayom iz novog Grida.

Kao što možete vidjeti prilično je sličan prethodnicima što je za neke odlična stvar, a za druge je samo copy-paste dosadnog gameplaya. Prema riječima čarobnjaka iz Codemastersa, Grid će ipak ponuditi više raznolikosti u smislu staza i konfiguracija istih.

Noćne utrke su ovdje kao i kišni uvjeti, a mi se nadamo da će igra imati dinamičnu izmjenu dana i noći, ali i ostale vremenske nepogode kao što su snijeg, led i magla uz prikazanu kišu. Možemo se samo nadati da nije sve unaprijed “ispečeno” na stazi i da će nas u dugim utrkama vrijeme iznenaditi.

Kad gledamo ovakve gradske staze i utrke, sjetimo se fantastičnog Project Gotham Racinga 4 koji je bio kategorija za sebe. Šteta samo što ga više ljudi nije kod nas igralo jer je igra bila Xbox 360 ekskluziva.

Također, ako niste fan Grida, uskoro dolazi Codemastersova F1 2019 simulacija. To je izgleda ove sezone jedini način da dovezete Ferrari do postolja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano