Vijesti

Došao je novi Resident Evil 3 Remake trailer i igra izgleda predivno

“STARRRRSSSSS…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Većina nas ima svoju najdražu Resident Evil igru. Mnogi kažu da im je RE4 najdraži i najbolji, no moram reći osobno da mi je Resident Evil 3 bio uvijek nekako najdraži uz Resident Evil VII.

Razlog što mi je RE3 toliko drag je glavni neprijatelj igre – Nemesis. Neću nikada zaboraviti koliko sam ga se bojao i koliko sam ga sanjao, a današnji trailer je otkrio da ću ga se još više bojati i sanjati.

Igra izgleda zaista predivno, i iako je ružan kao sam vrag, Nemesis nije nikada bolje izgledao. Pogledajte samo koliko detalja ima i koliko dobro izgleda model Nemesisa.

Nije nam se činilo previše moguće, ali Resident Evil 3 Remake izgleda čak bolje od RE2 Remakea koji je izgledao i izgleda nemoguće dobro. Što će tek Capcom napraviti na next-genu kad već sad RE igre izgledaju nevjerojatno?!

KLIK ZA UVEĆANJE

Još više RE3 Remake detalja dobit ćemo idući tjedan kad će Capcom pokazati novi trailer. Igra će zauzimati oko 43GB prostora, a ne zaboravite da uz RE3 Remake dolazi i novi co-op mode kojeg ćemo igrati besplatno.

Igra stiže na PC, PS4 i Xbox One 3. travnja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano