Vijesti

Dreams je iduća PlayStation ekskluziva koja stiže na PC, no ne i posljednja

Dolazak Horizon Zero Dawna na PC (iako još nije službeno potvrđeno, ali je sigurno) te odgoda Cyberpunka su definitivno uzburkali gaming svijet sinoć. Dok je ekipa po forumima i raznim portala sa razumijevanjem prihvatila u velikoj mjeri odgodu Cyberpunka, mnogim igračima nije sjela dobro vijest da jedna PlayStation ekskluziva dolazi na PC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PlayStation ima možda najveću vojsku odanih fanova od bilo koje druge platforme, pa je logično da među vojnicima ima puno onih kojima je PlayStation život. Takvi nažalost negoduju i dalje po društvenim mrežama i pišu o bojkotiranju PS5, a nismo sigurni da će situacija biti bolja kad znamo da HZD nije jedina PlayStation ekskluziva koja će doći na PC.

Već iduća igra koja dolazi navodno ove godine na PC je Dreams. Nama je baš drago što će doći na PC jer vjerujemo da bi tamo mogla i proći bolje nego na PS4. Dreams će biti posebna igra koju će rijetki kupiti. Ne zato što će biti loša, već zato što je igra zapravo alat koji vam omogućava stvaranje svega što vi poželite. Dreams nije jedna igra, već sve igre u jednom. Jedino mašta je granica.

Dreams izlazi već 14.2. i ne možemo reći da vlada veliki hajp. Sigurni smo da će igra pokupiti maksimalne ocjene, ali upitno je da li će biti komercijalni uspjeh. Upravo iz tog razloga je dobro što dolazi i na PC i to navodno već ove godine.

Potvrdili su to urednici Eurogamera i Kotakua koji imaju svoje pouzdane izvore i koji ne izlaze s ovakvim informacijama, ako nisu sigurni u njih. Dreams nije posljednja igra koja će doći na PC. U budućnosti se očekuje dolazak i drugih PlayStation ekskluziva na PC, a samo je pitanje vremena u kojem će se to vremenskom periodu događati?

Horizon Zero Dawn je izašao sad već pomalo davne 2017. godine i na PC dolazi tek 3 godine poslije. Dreams igra navodno izlazi ove godine za PC što znači da izlazi u istoj godini kad i za PlayStation 4.

U svakom slučaju, nova budućnost u svijetu igara dolazi i to je predivna stvar. Imati izbor gdje želite igrati igre je privilegija koju mnoge generacije igrača nisu imale zapravo. Novi klinci, ali i mi stariji ćemo toimati.

Inače, predviđanja analitičara kažu da dolazak PlayStation ekskluziva na PC neće značajnije utjecati na prodaju PlayStation 5 konzola, iako se mnogi igrači pitaju zašto bi kupili PS5, kad će moći igrati igre na PC-u?

Odgovorite im u komentarima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano