Vijesti

Dreams je jedna od najbolje ocijenjenih PlayStation 4 ekskluziva dosad

Dreams je službeno izašao tek prošli tjedan, međutim, mi i ostali koji su odlučili sudjelovati u early access testiranju igraju ga već mjesecima i svo ovo vrijeme prevladava jedan opći konsenzus – Dreams je fantastični kreator igara koji je pristupačan apsolutno svima, a kao takvom radi se o nepresušnom izvoru kvalitetnih igara koje stvaraju ostali talentirani igrači/developeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o svemu čitat ćete u našoj recenziji kasnije ovog tjedna, ali prve ocjene ostalih svjetskih medija samo potvrđuju iznad napisano. Tako Media Moleculeov Dreams u ovom trenutku, nakon 22 recenzije svjetskih medija drži prosječnu ocjenu od 91 bod.

Tako je Dreams upao na listu fantastičnih PlayStation 4 ekskluziva, a ispred njega su tek God of War, Persona 5, Uncharted 4 i Bloodborne.

Dreams je impresivan

No vratimo se mi na Dreamsu i najrecentnijem prikazu njegovih mogućnosti. Naime, netko je u Dreamsu rekreirao Fallout 4, odnosno njegov početak zajedno s ponekim questom. Kako to uvjerljivo izgleda pogledajte ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano