Vijesti

Dupli popusti za PS+ pretplatnike: PES 2020 za samo 38 kuna

Nekoliko puta godišnje PS Store ima ponudu duplih popusta za PS+ korisnike. Dakle, igre na akciji dodatno su snižene PS+ pretplatnicima. Ovaj put ne možemo reći da je ponuda nešto naročito dobra, međutim, nekoliko igara bi vas moglo zainteresirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primjerice poput PES-a 2020 koji je snižen na 119 kuna regularnim korisnicima, dok će ga PS+ pretplatnici platiti samo 38,40 kuna. Ako iole volite i pratite nogomet, za tu cijenu nemate što razmišljati. Podsjećamo da će idući tjedan PES 2020 dobiti Euro 2020 DLC sa svim europskim momčadima i 2 nova stadiona.

Handball 17 ne bismo preporučili apsolutno nikome. Međutim, za 29,80 kuna, budući da je to jedina rukometna igra na PS4, rukometni fanovi bi mogli ovo razmotriti. Ako ništa drugo onda iz zezancije, jer cijena je smiješna.

Kad smo kod zezancije, UNO u online multiplayeru može biti zakon iskustvo. Posebice za cijenu od 38 kuna.

Ostale igre, ekspanzije i DLC-ove pronađite na popisu ispod. Da vam uštedimo vrijeme, nijedno od nabrojanih nije na tolikom popustu koji bi vas izvukao iz cipela. Međutim, ako si nešto pikirate već neko vrijeme onda definitivno bacite oko. Javite što ste kupili!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano