Vijesti

Elden Ring nije open world igra; Shadow of the Colossus veliki uzor i inspiracija

Svi ste čuli za Elden Ring, zar ne? Naslov je to koji je najavljen prošle godine na E3-u i koji podigao prilično veliku prašinu jer na igri rade skupa kreator Souls igara i žanra Hidetaka Miyazaki (From Software) i pisac Game of Thrones knjiga George R.R. Martin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekli bismo – dobitna kombinacija u svakom smislu.

Elden Ring je akcijski fantasy RPG i to je sve što 100% znamo o igri. Gameplay još nismo vidjeli, a igra je daleko od izlaska iako su glasine govorile da je igra spremna za ljeto ove godine, no od toga sigurno neće biti ništa.

Ako volite i pratite Fromove igre, vjerujemo da ste čuli za čovjeka pod imenom Omni. To je osoba koje je do sada uvijek prije svih i uvijek točno otkrivala detalje za igre iz tvornice From Software-a. Upravo od njega dolaze iduće informacije koje nisu nikakav clickbait ili scam.

  • igra je daleko od završene i preostalo je još podosta vremena do izlaska – neki koncepti u igri još nisu finalni
  • okolina u igri inspirana je Škotskom, a čitav svijet pa i neki gameplay elementi Shadow of the Colossusom (vjerujemo da će biti puno više boss borbi s ogromnim kreaturama i mrcinama koje lutaju po svijetu igre)
  • igra nije open world u pravom smislu riječ, već je više kako kaže Omni – “open field” game što znači da će imati otvorena područja na koja je svijet podijeljen – iako nije open word u pravom smislu riječi, Elden Ring je i dalje puno otvorenija igra od Souls igara
  • igra će imati nekakvu vrstu multiplayera, ali nije poznato puno više detalja
  • u igri je ubačena dinamična izmjena dana i noći kao i vremena
  • svijet igre je također dinamičan i mijenja se u smislu NPC-ova i zadataka, ali sve te stvari su još uvijek podložne promjenama u dizajnu

Elden Ring je najavljen za PS4, Xbox One i PC, no mislimo da će doći i na next-gen konzole.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano