Vijesti

Elden Ring – RPG kreatora Souls igara i pisca Game of Thrones knjiga najavljen spektakularnim trailerom

Jedna od svijetlih točaka Microsoftove E3 konferencije svakako je bio trailer nove igre koja je nažalost iscurila prije reda. Elden Ring je igra na kojoj radi From Software (Souls/Bloodborne/Sekiro) i pisac Game of Thrones knjiga George R.R. Martin. Nažalost, nismo vidjeli gameplay, ali najavni trailer je čisti spektakl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kreatori ističu da igra ima onaj tmurni osjećaj Souls igara u Game of Thrones svijetu. Nas je malo podsjetila na mračni LOTR. Kad pričamo o samoj igri poznato je da je Elden Ring masivni open-world fantasy RPG. Najveća je to igra na kojoj radi legendarni Hidetaki Miyazaki.

Kroz igru ćemo putovati raznim kraljevstvima, a svako od njih ima različite vladare koji tamo sjede na prijestolju. Ne samo vladare, nego i druge mračne sile. Kad ubijemo svakog od vladara, naš lik će dobiti jedinstvene nadogradnje koje će nam trebati na putovanju kroz ogromni svijet igre.

Igra dolazi iduću godinu na PS4, Xbox One i PC.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano