Vijesti

Epic Games Store dosad je podijelio skoro 15 tisuća kuna besplatnih igara

Kako privući korisnike na vlastitu platformu kada ulazite na tržište s etabiliranom konkurencijom? Posebice na tržište nad kojim konkurencija drži monopol već 15 godina? Popustima, ekskluzivnim ponudama i besplatnim sadržajem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je formula koja se pokazuje uspješnom u gotovo svakoj industriji, pa je isti poslovni model odlučio skopirati i Epic Games. Izdavačima i developerima uzima manje novca od provizije, popuste igara uglavnom financira vlastitim sredstvima, a Fortnite novcem donosi ekskluzivne igre i financira besplatne igre.

Nove besplatne igre

Posljednjih 18 mjeseci Epic Games Store igračima je poklonio igre u vrijednosti $2,140.94 što je ekvivalent gotovo 15 tisuća kuna. Izračunao je to PCGamesN, a u računicu su uzete regularne cijene igara. Točnije njih 108.

Trenutno je na Epic Games Storeu besplatan GTA 5 zbog čega Rockstarovi i Epicovi serveri trpe neviđenu torturu već danima. GTA 5 besplatan je do 21. 5., nakon čega bi (ako su glasine točne) se trebali trebali besplatno izredati Civilization 6, Borderlands 2 (sa svim DLC-ovima) i ARK: Survival Evolved.

I još jedna dobra vijest za kraj

I znate li što još? Epic Games je bez ikakve posebne najave započeo vraćati ljudima novac ako je igra koju su kupili uskoro zatim dobila sniženje na nekoj od akcija. U wallet se vraća razlika u cijenama igre. To bismo voljeli vidjeti i od drugih servisa.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano