Vijesti

Fallout 76 bezobrazno uvodi mjesečne i godišnje pretplate

Jedna od najlošijih igara u posljednje vrijeme koja je definitivno imala jedno od najgorih pokretanja svih vremena – Fallout 76, ipak je s redovnim nadogradnjama uspjela prikupiti solidan broj igrača koji, izgleda, opraštaju sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što u vrijeme “live service” igara napraviti kad imaš igru sa stabilnim brojem igrača koji igraju unatoč svim glupostima koje napraviš? Pa da, kreni im naplaćivati mjesečnu pretplatu!

Tako Bethesda bezobrazno (ne možemo zaključiti drugačije) uvodi premium pretplatnički model svima onima koji su kupili igru, a koji će za 13 eura mjesečno ili 100 eura godišnje dobiti neke beneficije nad ostalima. Koji su također kupili igru. Napominjemo kako ovo ne znači da oni bez pretplate neće moći igrati igru, već samo da će biti podređeniji ostalima.

Beneficije za premium igrače:

  • Privatni serveri za za do 8 igrača
  • Scrapbox koji može pospremiti neograničen broj komponenti
  • Survival Tent koji možete postaviti bolo gdje, a koji uključuje stash box, vreću za spavanje i ostale bazične opcije
  • 1650 Atoma (valuta unutar igre koja se kupuje pravim novcem) mjesečno za trošenje u Atomic Shopu
  • Ranger Armor Outfit
  • Icons & Emotes Pack koji sadrži ekskluzivne ikone i emoteove za članove

Pozitivna stvar u svemu ovome je ta da se privatnom serveru mogu pridružiti i oni koji nemaju premium pretplatu, što znači da samo jedan član, odnosno hoster mora biti Premium član.

Vrijede li gore nabrojane beneficije dodatnih 100 eura godišnje?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano