Vijesti

FBC: Firebreak je kooperativna pucačina u Control univerzumu bez game as a service umjetnih dodataka

Tvorac Alana Wakea, Max Paynea i Control, finski studio Remedy na prezentaciji Xbox partnera najavio je svoju novu igru, kooperativni shooter FBC: Firebreak.

Ovaj spin-off Controla igrat će se u prvom licu s do tri suigrača. Igrate kao članovi Federal Bureau Controla koji se moraju suočiti s neposrednim prijetnjama, na raspolaganju su klasična oružja, klasični i relativno klasični dodaci te augmentacije koje su u praksi ultimate moći.

Pritom, dodaju developeri, FBC: Firebreak neće biti klasični game as a service naslov, ali će dodavati novi sadržaj u igri, samo ne na način da se igrače umjetnim taktikama prisiljava na igranje. Unaprijeđivat ćete likove i bit će pregršt stvari za otključavati, ali nikad ništa zaključano iza jedinice vremena. Remedy želi da ovu igru igrate svojim tempom, kada to želite i možete.

A igrat ćete brže nego što ste mislili. FBC: Firebreak se planira negdje u prvoj polovici iduće godine za PC, PS5 i XSX/S, a od prvog dana bit će besplatan na Game Passu i PlayStation Plus Extri.

Povezano