Vijesti

FIFA 20 je dobila novi gameplay trailer: novi slobodnjaci, 1v1 driblinzi i bolja fizika lopte

U lipnju na E3 na predstavljanju nove FIFA-e EA se više koncentrirao na Voltu, novi street mode, kao i na vizuale, pa smo trebali čekati sve do danas kako bismo dobili prvi gameplay prikaz.

Nove gameplay elemente “klasične” FIFA-e prikazali su Sancho, Salah, Sterling i ostali, pa smo tako imali prilike vidjeti kako izgledaju novi slobodnjaci, 1 na 1 situacije iz napadačke i obrambene perspektive, poboljšana fizika lopte…

FIFA 20 | Official Gameplay Trailer

U FIFA-i 20 ćemo imati više slobode kod penala i slobodnjaka utoliko što ćemo moći lopti dodavati felš ili parabolu, uz ciljanje pozicije na golu, pa ako sve izvedemo pravovremeno, golovi će izgledati bolje nego ikada. Ako tome priključimo poboljšanu fiziku lopte, što nije floskula već se zaista vidi da je unaprijeđena, golovi će izgledati realnije nego prije.

Tu su i 1v1 driblinzi za koje iskreno ne znamo što znače i što je točno unaprijeđeno. Da, izgleda kao da obrambeni i napadački igrač imaju više kontrole, ali slične stvari EA najavljuje iz godine u godinu, da bi sve na kraju rezultiralo identičnim izvedbama gameplaya kao i prethodnih godina.

Radi li se samo o marketingu ili zaista ima 1v1 promjena trebali bismo saznati jednom kad dobijemo priliku zaigrati demo, što bi trebalo biti negdje krajem kolovoza ili početkom rujna.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close