Vijesti

Filmičnost i glazbena podloga novog Star Wars Battlefront 2 foršpana će vas dodatno nahajpati na igru

Nakon videa ćete uistinu poželjeti napraviti pakao i zapaliti Rebellion do temelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto manje od mjesec dana nas dijeli od izlaska igre Star Wars Battlefront 2 za sve bitne platforme, a Electronic Arts nas je odlučio počastiti novom vizualnom poslasticom u obliku foršpana za single player kampanju.

https://www.youtube.com/watch?v=FNUTWw17rkM

U kampanji preuzimamo vodstvo veoma zgodne seksi zapovjednice Iden Versio (Janina Gavankar) u priči koja se vrti oko uništenja Deathstar II i smrti Emperora. Dok foršpan sam po sebi izgleda i zvuči fantastično, ne pokazuje nikakav konkretan gameplay što je uistinu šteta.

Već iz viđenog se bacaju razne teorije kako će ona izvršiti izdaju i prikloniti se Rebelima čisto zbog toga što je Star Wars Disney franšiza gdje uvijek dobri pobjeđuju. Određeni zlobnici kažu da će, po uzoru na “iskustvo” stečeno u Battlefield igrama, kampanja zasigurno trajati jedva nekih 4, 5 sati. Još nepunih mjesec dana (točnije 17.11.2017.) predstoji do izlaska igre pa ćemo znati stvarno stanje stvari. Dotad upalite video i uživajte.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano