Vijesti

Fortnite pokrenuo (r)evoluciju! PlayStation popustio! Stiže cross-play igranje!

Kakav dan za sve igrače diljem svijeta!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PlayStation je konačno popustio! Toliko su svi plakali i htjeli to…više nego da Jack preživi u Titanicu! Konačno stiže na PlayStation 4 cross-play! Prva igra koja će imati crossplay je upravo Fortnite! Eto, pa vi sada recite da je Fortnite smeće. Pritisci Epica, Microsofta, Nintenda, a prvenstveno igrača urodili su plodom.

https://www.youtube.com/watch?v=Qwezm-rSk0g&t=5s

To konačno znači da će PS4 igrači zaigrati skupa ili protiv igrača s drugih platformi. Konkretno za Fortnite znači da će svi moći sada igrati skupa. Do sada su PlayStation igrači jedino mogli igrati s PC i mobile igračima, a od danas to mogu i s Xbox te Nintendom ekipom. Svi će biti kao jedna velika, sretna zajednica! Crossplay će biti u dugom beta testiranju što se tiče Fortnitea.

Zašto je ovaj dan bitan? Zato što će vrlo vjerojatno “utabati” put ostalim igrama i pokrenuti veliku suradnju Nintenda, Sonya i Microsofta na tome polje. Cilj? Pa uzeti još više love naravno. Dok si oni međusobno čestitaju na Twitteru mi možemo maštati koje igre ćemo uskoro igrati svi skupa. PES? FIFA? Velika je ovo stvar i za buduće konzole koje bi odmah u startu mogle imati crossplay igranje! U ovome danu ljubavi i sreće cvate cvijeće. Samo ljubav! 

Koje igre vi želite igrati ljudi sa svojom ekipom koja se nalazi na “mračnoj” strani?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano