Vijesti

Gabe Newell misli kako je Epic Games kao konkurencija zapravo dobra stvar

Velika većina gamera Epic Games Store dočekala je na nož zbog njegovog agresivnog ekspanzionističkog pristupa, a ponajviše zbog emocionalne konekcije ostvarene sa Steam platformom prethodnih 15 godina. Dok je u gaming industriji tako otvoren još jedan front na kojem su, kao i uvijek dosad, gameri/fanboyji na prvoj crti, s druge strane obje kompanije broje dolare. I to milijarde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šef Valvea Gabe Newell u intevjuu za Edge magazin, a prenosi PCGamesN, dao svoje mišljenje o Epicu. GabeN misli da je konkurencija odlična stvar.

Zato volimo PC platformu jer svatko se može natjecati u različitim dimenzijama. Konkurencija u digitalnim trgovinama je super za sve. Nas i sve ostale drži iskrenima.

Gabe Newell Za Edge magazin

Iako hvali konkurenciju kao takvu, GabeN ipak nije oduševljen s poslovne strane jer se sada treba nositi s različitim izazovima. Ali dugoročno gledano smatra kako je ona dobra. Svaki izazov je dobar i čini te boljim.

GabeNa zato ipak više zabrinjava Apple, odnosno njihov modus operandi: “Više nas plaši Apple i njihovi birokrati koji neće dopustiti pristup novom proizvodu na tržištu ako im ne odgovara. To je strašnije od naše konkurencije!” – zaključio je.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano