Vijesti

Gamescom će se održati “barem u digitalnom obliku”

Za Gamescom 2020 jedno je sigurno – održat će se. Zbog cijele globalne virusne situacije, jasno je da je svako okupljanje upitno, pa tako i ovo. No, srećom, u današnje vrijeme svi više-manje imamo internet, a tako nekako slovi i ideja za navedeni sajam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je datum održavanja tek kasni 8. mjesec (25.-29.8), već se sve priprema za digitalni scenarij. Organizatori će procijeniti sredinom 6.mj što budućnost održavanja krije; sve ovisi o razvoju situacije pandemije virusa COVID-19. Hoće li se on “fizički” održati i kakve regulative nas tada čekaju, saznati ćemo u navedenom terminu, a ako sve ove zabrane potraju, radi se punom parom da se isti održi u digitalnom formatu.

Svi vlasnici karata dobit će refund u slučaju da se ne održi, a oglašivačima će biti omogućen povrat uplaćenih sredstava.

Većini nam je dovoljno dobra vijest da će se sajam održati; bio on samo u ovom formatu. Jer, budimo realni, rijetko tko ode na njega drugačijim putem nego internetom.

Dodatne informacije provjerite na sljedećem linku.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano