Vijesti

Gaming pub kviz by FFA.hr – Zagreb

Nakon dugo planiranja, konačno je došlo vrijeme za prvi gaming pub kviz u Zagrebu!

Imamo kviz! U Zagrebu! Nakon našeg prvog gaming pub kviza u Rijeci, već jako dugo želimo i planiramo kviz u Zagrebu, a sada smo to napokon uspjeli organizirati. U tome nam je pomogao Luka iz JFK Kviza kojemu se ovim putem zavaljujemo i pozivamo naše čitatelje da zaprate JFK Kviz na Facebooku kako bi bili u tijeku s brojnim pub kvizovima koje dečki organiziraju.

Druga zahvala ide Norris Cafeu u Novom Zagrebu koji je pristao biti naš domaćin i pobrinuti se da u subotu, 16. ožujka, s početkom u 20 sati nitko ne ostane žedan, a ponuda pića je i više nego dobra (ljubitelji craft piva će uživati). Norris Cafe je iskusan domaćin zabavnih večeri, od stand-upa do pub kvizova. I da, inspiriran je Chuckom Norrisom.

Treća i posljednja zahvala ide našem cijenjenom forumašu Foxu, inače iskusnom pub kvizašu, koji si je dao truda da osmisli pitanja za naš gaming kviz. Njegova pitanja su raznolika, pokrivaju širok raspon gamerskih tema i dobro će istestirati vaše znanje o gamingu.

Da rezimiramo

Gaming pub kviz by FFA.hr – Norris Cafe, Oreškovićeva 19, Zagreb – subota, 16. ožujka 2019. – od 20:00 do 23:00

Informacije o prijavama, timovima i nagrada bit će objavljene naknadno, no početak prijava možete očekivati sutra nakon što događaj objavimo na našoj Facebook stranici.

Oznake
Back to top button
Close
Close