Vijesti

Gears of War 5 stiže u rujnu na PC i Xbox One; Terminator dolazi u igru

Ako ćemo biti potpuno iskreni, svi smo se nadali vidjeti Gears of War 5 gameplay, ali nažalost to se nije dogodilo iako smo vidjeli čak tri trailera. Microsoft je ipak posebnu pozornost posvetio novom Escape Modeu. Riječ o co-op modeu za 3 igrača koji je prilično intezivan i napet za igranje jer zajedno s druga dva igrača pokušat ćete preživjeti agresivne valove neprijatelja. Zanimljivo je da ovaj mode podržava “couch co-op” igranje što je odlično jer da bismo preživjeli u ovom modeu, ključna će biti suradnja s drugim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://www.youtube.com/watch?v=ErqsgG0HRR8

Multiplayer igre ćemo moći testirati već u srpnju, a u kolovozu dolazi novi kompetitivni mode zvan Arcade. U njemu ćemo 19. kolovoza moći isprobati Horde mode.

Ako ni to nije dosta, u igru stiže i Terminator kojeg možete dobiti kupnjom bilo koje verzije igre do 16. rujna. Naravno, sve Xbox first party igre dolaze prvi dan na Gamepass.

Gears of War 5 dolazi na Xbox One i PC 10. rujna.

https://www.youtube.com/watch?v=kSaZPvtSIBs

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra