Vijesti

Ghost of Tsushima je velika open world igra koja pruža apsolutnu slobodu igraču

Uz The Last of Us Part II i Cyberpunk 2077, Ghost of Tsushima je vjerojatno najočekivanija igra iduće godine. Ponavljamo, za većinu. Iduća godina je prepuna hitova i možda najjača godina ikada u povijesti gaminga, stoga je sasvim normalno da svatko od nas ima svoju igru koju jedva čeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tsushima je jedna od igara koja će označiti kraj ove generacije, a možete pročitati na forumima i Redditu da mnogi očekuju Tsushimu na PlayStationu 5 i kako će igru tek tada kupiti. Mi nećemo moći dočekati PS5, nego ćemo biti ovce i kupiti Ghost of Tsushimu za PS4.

Sucker Punch je otkrio kako će Ghost of Tsushima biti velika open world igra koja neće voditi igrače striktno za ruku, nego će im dati veliku slobodu. Igra tako neće imati hrpu pokazivača koje većina open world ima, već će ponuditi igraču slobodu istraživanja.

Nešto kao Zelda što je ponudila na Nintendo Switchu. Ovo je u svakom slučaju odlična vijest za igrače koji ne vole da ih igra vodi za ruku i stalno usmjerava gdje moraju ići. Svijet igre će biti bez waypointa što je hrabra odluka koju možemo samo pozdraviti.

Ghost of Tsushima izlazi iduće ljeto ekskluzivno na PS4. I vjerujemo na PS5 jednog dana.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano