Vijesti

Ghost Recon Breakpoint dobiva velike promjene koje bi trebale preokrenuti stvari

Ubisoft je zeznuo s Ghost Recon Breakpointom, kojem nisu pomogle promjena gameplay formule, forsiranje mikrotransakcija više nego obično i nedostatak nekih osnovnih mehanika. Kompanija je to prilično brzo osjetila drastičnim padom prodaje, pa je odgodila nadolazeće igre (WD Legion prije svih) kako se nebi ponovno zeznuli, ali i obećala popraviti probleme.

Prva velika nadogradnja prošli tjedan popravila je popriličan broj tehničkih problema, dok će kroz mjesec studeni Ubisoft kroz dvije nadogradnje popraviti još toga, ali i smanjiti utjecaj mikrotransakcija.

Između ostalog, s gameplay strane bit će popravljeni dronovi, ali i promijenjen fire rate na nekima od oružja, dok bi u 12. mjesecu trebao stići Project Titan, odnosno prvi raid, ali i crossover s The Terminator filmom koji bi trebao donijeti sadržaj iz tog okruženja.

Mi bismo ipak za kraj postavili jedno drugačije pitanje. Jesu li se igrači zasitili live service igara, odnosno vlada li na tržištu poplava istih? Treba li svakoj igri takav model?

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close