Vijesti

Glasina: Gran Turismo 7 na PS5 izgleda nevjerojatno fotorealistično, a Sony uskoro objavljuje kupnju velikog studija

Kao što naslov sugerira ovo je sve zasad velika glasina. No, moguće je da je itekako točna jer dolazi od čovjeka koji je prije svih objavio detalje vezane za PlayStation 4 Pro i Nintendo Switch Lite. Sve glasine su se kasnije pokazale točnima.

Čovjek koji na Twitteru objavljuje informacije pod imenom ‘Year of the Fox’ tvrdi da će Sony vrlo brzo objaviti akviziciju novog studija koji će raditi PlayStation ekskluzive. Ova glasina nije nova i o njoj smo već pisali. Samo je pitanje koji to studio Sony može još kupiti? Kojima Productions? Ili?

Druga informacija koju je tvitnuo je ta da je PlayStation 5 Gran Turismo u razvoju više od dvije godine i da izgleda više nego fotorealistično. Možda to i ne čudi kad znamo koliko dobro izgleda sadašnji Gran Turismo na PlayStationu 4.

Baš kao što svi već pišu, i navedeni gospodin je rekao da će PlayStation otkriti sve za koji tjedan na specijalnom PlayStation događaju. Dakle, idući mjesec.

Već nam je pomalo svima dosta glasina, pa se nadamo da će Sony idućih dana službeno i potvrditi PlayStation event za veljaču.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close