Vijesti

Glavni pisac Mass Effect: Andromede prešao u Bungie

Što to znači za nadolazeći Mass Effect?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je u BioWare stigao prije tek nešto više od 5 mjeseci, kao glavni pisac za novi Mass Effect, Chris Schlerf jučer je na Twitteru najavio kako odlazi u Bungie. Chris je u seriji tweetova napisao kako je rad na Mass Effect: Andromedi bilo jedno od najboljih iskustava u njegovoj karijeri.

Zanimljivo, ovo nije jedini odlazak istaknutijih članova produkcije novog ME-a. Krajem prošle godine također smo pisali o odlasku jednog od najboljih developera. Što se to događa u BioWareu?

Vjerojatno se ne događa ništa posebno. Mass Effect: Andromedu bismo prema procjenama trebali igrati krajem godine. Odlasci i dolasci novih kadrova u velike razvojne studije su prilično česta pojava jer rad u takvim “postrojenjima” može biti itekako stresan. Konkretno u ovom slučaju, mislimo da je u ovoj fazi razvoja igre scenarij već dovršen i u velikoj mjeri implementiran, stoga ne bi trebalo biti previše problema po pitanju same igre. Sigurni smo da ćemo, kao i uvijek, dobiti sjajnu igru iz BioWarea. Samo da kraj ne bude kao u Mass Effectu 3.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano