Vijesti

Gledajte Youtube bez reklama: Stigli su Youtube Premium i Music

Nakon što su u današnjem obliku krenuli u svibnju prošle godine, Youtube Premium i Youtube Music servisi konačno su dostupni i u našoj regiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svim zemljama regije dostupnost i funkcije su identične. U nastavku ćemo se pozabaviti cijenama za Hrvatsku, a na dnu teksta ćemo priložiti ocjene i za Bosnu i Hercegovinu i za Srbiju.

Youtube Music ide i besplatno

Youtube Music je sasvim novi servis i odvojen je od klasičnog Youtubea. Radi se o servisu sličnom Deezeru i Spotifyju za preslušavanje glazbe. Zvuk je kvalitetniji od onog na Youtube videima, na mobitelima se može slušati u pozadini, a dostupan je čitav niz opcija poput odabira najdražih izvođača, kreiranje playlista, dok će alogirtmi cijelo vrijeme učiti kakva vam se glazba sviđa, pa će vam shodno tome preporučati prigodne nove izvođače, pjesme i žanrove.

Youtube Music je u osnovi besplatan, dok ćete za 59,99 kuna mjesečno biti oslobođeni reklama.

Premium donosi Music i cijeli Youtube bez reklama

Youtube Premium je skuplja opcija, cijena mu iznosi 71,99 kuna mjesečno, a za to ćete dobiti pristup Youtube Musicu ali i čitavom Youtubeu bez reklama.

Ultimativna opcija je Family, odnosno obiteljska opcija, gdje zajedno s još 4 člana obitelji plaćate 109,99 (Premium) ili 89,99 (Music). To podijeljeno na 5 dijelova iznosi tek 22kn (18 za samo Music) kune mjesečno. Naravno, pod Family opciju uz mrvicu truda možete ubaciti i članove koji vam nisu u rodu.

  • Cijene za Srbiju: Premium 749 RSD, Music 629 RSD
  • Cijene za BiH: Premium $8,49 (najjeftiniji Premium na ovim prostorima i jedina opcija)

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano