Vijesti

God of War TV serija prolazi kroz kompletni reset. Nećemo je gledati tako skoro

Već nekoliko godina prošlo je od kada su Sony i Amazon zajedno odlučili snimati seriju prema God of War predlošku. Ali nešto je otišlo po krivu jer su seriju napustili predvodnici produkcije te producenti i scenaristi Rafe Judkins te Mark Fergus i Hawk Ostby.

Oni su, prema navodima IGN-a i Deadlinea, već napisali nekoliko scenarija za prvu sezonu, ali izgleda da Sony i Amazon žele seriju usmjeriti u novi kreativni pravac, iako nije jasno što točno planiraju.

Prethodna najava otkrila je da će serija biti smještena u Norse svijet Midgarda, u razdoblje koje pokriva God of War (2018.) igru. Rafe Judkins, koji je također showrunner na seriji The Wheel of Time, bio je potvrđen kao voditelj projekta, dok je Cory Barlog, kreativni direktor Sony Santa Monica, bio postavljen kao izvršni producent.

I dalje posvećeni projektu

Ranije ove godine Sony je potvrdio da je rad na pisanju scenarija u tijeku, no nije otkrio dodatne detalje. Iako je Judkins sada napustio projekt, IGN doznaje da je Barlog još uvijek uključen kao izvršni producent. Judkins, s druge strane, ostaje vezan uz Sony Pictures kroz sveobuhvatan ugovor i trenutno radi na novim projektima, uključujući i već spomenuti The Wheel of Time.

Jedno je jasno, proći će još vremena prije nego li vidimo Kratosa u igranom formatu, ali Sony Pictures i Prime Video ne odustaju od Kratosa u ovom formatu.

Igra

Povezano