Vijesti

Gran Turismo Sport bogatiji za jednu stazu; stigla legendarna Spa-Francorchamps staza i novi auti

Nevjerojatna podrška Polyphony Digitala za njihov Gran Turismo Sport se i dalje nastavlja. Igra je kroz godine dobila mnoštvo novog sadržaja poput novih staza, klasične single-player kampanje i hrpetinu automobila, a PD je uz sve to u potpunosti izgradio Sport komponentu kao najbolje racing iskustvo koje možete zaigrati na PlayStation konzoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U igru je putem nove besplatne 1.47 zakrpe došla legendarna belgijska Spa-Francorchamps staza, novi automobili i novi eventi za GT League (single-player) komponentu igre.

Novi automobili su: Porsche Taycan Turbo S ’19, Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce ’15, Mazda Demio XD Touring ’15, Mercedes-Benz 300 SEL 6.8 AMG ’71.

Inače, igra je nedavno dobila i novu disk verziju kroz GT Sport Spec 2 koji je bio ažuriran na 1.37 verziju kako igrači ne bi trebali skidat sav sadržaj koji je izašao kroz godine budući da je ekipa iz PD-a za GT Sport izbacila toliko novog sadržaja da install igre trenutno broji preko 100 GB na PS4. Obična verzija igre je trajno snižena kroz PlayStation Hits program. Više o tome možete pročitati ovdje, a ispod možete baciti pogled na belgijsku ljepoticu u novom službenom traileru.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano