Vijesti

Guerrila Games radi na SOCOM-u za PlayStation 5?!

Prve glasine o novom SOCOM-u pojavile su se još negdje u lipnju, ali nismo ih htjeli prenositi jer su dolazile iz zaista no name izvora. No, nakon što je jučer poznati insider gaming industrije Tidux, manje-više potvrdio glasine od lipnja, vijest je zaista postala relevantna i jasno da ćemo je i mi prenijeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Informacije koje je Tidux potvrdio, kažu da Guerrilla Games radi na novom SOCOM-u. Novi SOCOM bi tako trebao biti multiplayer naslov koji naravno dolazi na PlayStation 5. Guerrilla Games radi i na novom Horizon Zero Dawnu koji je navodno launch naslov za PS5, dok SOCOM razvija druga postava studija.

Fanovi igre već godinama od Sonyja traže nastavak i izgleda da će im želja biti ispunjena s dolaskom PlayStationa 5. Posljednji SOCOM izašao je davne 2011. godine i to za PS3. Igru je radio Zipper Interactive.

Prije nekoliko tjedana smo pisali o izjavama čelnika PlayStationa koji su nedvosmisleno izjavili da će i na PlayStationu 5 fokus biti “AAA” single player igre, no da žele i sve više multiplayer naslova od kojih će pojedini doći i na PC. Svi su mislili da Guerrilla radi na novom Killzoneu koji će u fokusu imati multiplayer, ali čini nam se da se SOCOM vraća na velika vrata.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano