Vijesti

Halo kolekcija konačno stiže i na PC, iznenađujuće i na Steam!

Šuškalo se o ovome već mjesecima, pripremao se teren, pisali smo i mi na portalu u više navrata o ovome. Halo Master Chief kolekcija na PC-ju bila je gotovo sigurna oklada, međutim, ovo nismo očekivali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Microsoft je tako danas iznenadio malo koga samom najavom kolekcije za PC, dok je internet praktički proključao najavom dolaska na Steam. Preziremo termine poput “poharao”, “rasturio” i slične u kombinaciji s “internetom”, međutim, ako bacite pogled bilo gdje komentara ima nebrojeno, a čak je i Reddit srušen na minutu. Osjetio sam na vlastitoj koži.

“Šalša, pašta fažol ili nešto jednostavno danas za objed?”

No vratimo se mi bitnome. Halo: The Master Chief kolekcija stiže na Microsft Store i Steam, međutim, ne sa svim igrama istovremeno. Unutar kolekcije prvo ćemo imati priliku igrati Halo Reach, a zatim će stizati i ostale igre u serijalu, poredane kronološki prema datumu izlaska.

Sve igre će, naravno, imati podršku za tipkovnicu i miš, a tu su i FOV postavke, 4K rezolucija i ostale grafičke postavke na koje smo naviknuli na PC-ju.

Sve ovo iznad je potvrđeno, kolekcija je čak i osvanula na Steamu, međutim, još uvijek nema datuma izlaska i cijene. To bismo trebali saznati ovaj vikend. Čudimo se samo zašto Microsoft nije odlučio objaviti kolekciju i na Epic Storeu, jer ipak su tamo marže manje naspram pohlepnom Steamu koji želi oderati siromašne developere. Hmm…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano