Vijesti

Hoće li TES, Fallout, Doom i ostale Bethesdine igre biti Xbox ekskluzive?

Nakon Microsoftove akvizicije Bethesde pitanje iz naslova ostalo je visjeti u zraku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argument zašto bi Microsoft trebao gurati buduće Bethesdine naslove na PlayStation je kupovina Mojanga. Nakon što je kupljen Mojang, Minecraft je nastavio izlaziti na svim drugim platformama, a upravo danas Minecraft je dobio VR verziju za PlayStation.

Argument zašto Bethesdine igre neće biti na PlayStationu definitivno su kupovine Obsidiana i Ninja Theoryja čije igre nisu ili neće biti dostupne izvan Xbox platforme.

Upitan o budućoj ekskluzivnosti Bethesdinih igara od strane Bloomberga, šef Xboxa Phil Spencer odgovorio je: “buduće igre poput Starfielda bit će dostupne na Gamepassu, Xboxu i PC-ju, a što se tiče ostalih konzola ovisit će od igre do igre.”

Dakle, Bethesdine buduće igre u pravilu će biti ekskluzivne za Xbox ekosistem, a Microsoft će ispoštovati dogovor koji Sony ima za sve dosad najavljene Bethesdine igre i ekskluzive poput Deathloopa i Ghostwire: Tokyo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano