Vijesti

Idući Assassin’s Creed dolazi na PS4/PS5, Xbox One/Xbox Two, izlazi 2020. godine i zove se Legion?

Sve ima smisla osim mjesta radnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paralelno uz Watch Dogs 3 glasinu, pojavila se informacija i glasina vezana za iduću igru Assassin’s Creed serijala. Novi Assassin’s Creed nećemo vidjeti ove godine i to smo nekako i znali jer je Ubisoft napomenuo da ponovno mora osvježiti igru nakon sličnih Origins i Odyssey dijelova.

Prema glasinama koje su se pojavile na Twitteru i 4Chanu (što ne znači da je 1% vjerodostojno), igra će biti međugeneracijsko izdanje što nam govori da ćemo odmah dobiti verzije za PS4, PC i Xbox One, ali i verzije za PlayStation 5 i Xbox Two. Izlazak se očekuje negdje u listopadu ili studenom 2020. godine, a do tad će next-gen konzole biti vani.

Italija opet?

Iskreno, u lokaciju sumnjamo, ali spominje se ponovno povratak u Italiju. Dakle, nakon Egipta i Grčke, navodno nas put vodi do još jedne velike i stare civilizacije i to pred kraj vladavine Marka Aurelija (sjetite se filma Gladijator). Igramo u ulozi Cassiusa ili Lucije, a cijela priča povezana je s AC: Originsom i AC: Odysseyom.

Igra će navodno imati još dublje RPG elemente, a vaše odluke će još više utjecati na svijet igre. Ako ćemo vjerovati glasinama, u igru se vraća i onaj stari mercenaries/cultist sistem u drugačijem izdanju. Osim u Italiju, priča će nas odvesti u Galiju i Germaniju. S Legionom, Ubisoft želi zatvoriti čitavo jedno poglavlje vezano za stare civilizacije.

Ne znamo kako se vama ova glasina čini. Ima sve smisla, ali ne znamo koliko igrači žele povratak u Italiju? OK, sasvim drugo razdoblje je u pitanju, no svejedno. Kako nam se čini, više igrača želi odlazak u Aziju i Japan. No s druge strane stižu Sekiro i Ghost of Tsushima, pa je možda “Ubi” odlučio jednostavno zanemariti čast Samuraja. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano