Vijesti

Idući Call of Duty zove se Modern Warfare, i predstavlja totalni povratak u staro vrijeme serijala

Čekajte, pa zar nije već izašao jednom Call of Duty: Modern Warfare? Naravno da je i slaže se većina -- bio je to najbolji Call of Duty svih vremena. Ne. Nije izašao nikad Call of Duty: Modern Warfare, već je izašao Call of Duty 4: Modern Warfare. Zbunjujuće? Mi smo nekoliko puta pisali da su “iscurili” podaci o novoj igri i da se CoD vraća korijenima. I zaista je tako, bez obzira na naziv igre. Svi znamo da je inspiracija “onaj” Modern Warfare kojeg smo svi obožavali.

Idući Call of Duty je totalni reboot serijala. Zato se i zove samo Modern Warfare što pomalo zbunjuje, ali nisu oni prvi koji su izveli takav trik. Sjetite se samo God of Wara ili Tomb Raidera i mnogih drugih igara.

Official Call of Duty®: Modern Warfare® Remastered – Launch Trailer

Ponovno jedan teški i mučni Call of Duty?

Informacije kažu da će Infinity Ward otkriti službeno novi Call of Duty 30. svibnja. Dakle, u četvrtak. Zahvaljujući raznim izvorima, saznali smo da je ovo zaista do sad najveći Call of Duty u serijalu, a veliki fokus je na kampanji.

Kampanja će navodno biti izrazito teška za probaviti jer je uvelike inspirirana onom “mučnom” “No Russians” misijom iz Modern Warfarea 2 gdje smo u par sekundi masakrirali na stotine nedužnih civila na moskovskom aerodromu.

Call of Duty: Modern Warfare (ne stari, ovaj novi) navodno je pun takvih teških odluka i čini se prema podacima da ćemo ga još dugo, dugo pamtiti. Očito ćemo puno toga saznati u idući četvrtak i nakon ovih svih curenja, moramo priznati da jedva čekamo jer ako je ovo istina za kampanju i veličinu igre, nema razloga za tugu. Veselimo se “novom” Modern Warfareu!

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close