Vijesti

Insurgency: Sandstorm novim trailerom dokazuje da ima nade za moderne FPS-ove

Brzi taktički FPS koji ne oprašta pogreške obećava izvrsnu imerziju i napetost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro ćemo se moći uvjeriti koliko je ispravan smjer u kojem se kreću dva mainstream “ratna” FPS-a jer možemo reći da gotovo i ne nude neke prevelike inovacije unutar žanra. Dok se za COD: Black Ops 4 s pravom može reći da ima nade i da će sigurno dobro proći jer se bazira na malčice izmijenjenoj formuli (koja funkcionira, barem onima koji vole takve igre), teško je procijeniti što se događa s novim Battlefieldom. Okej, čini mi se da bismo mogli dobiti napucanu i bolju verziju Battlefielda 1 (što zapravo i nije loše), ali kad je u oba naslova vrhunac “inovacija” uvođenje i uskakanje na hype train “Battle Royalea”, s lakoćom se može zaključiti da će hardcore igrači pokušati pronaći nešto novo i nešto divlje.

Može li se protiv COD-a i Battlefielda?

Nakon poduljeg uvoda, treba istaknuti da je povod pisanju članka novi trailer za Insurgency: Sandstorm objavljen na ovogodišnjem Gamescomu. O samoj igri već Hrvoje pisao opširnije (Ako vas novi Call of Duty ili Battlefield ne privuku, Insurgency: Sandstorm mogla bi biti igra za vas), pa nema potrebe za trošenjem previše riječi za ponavljanje istog, već vas puštam da u miru odgledate kratki trailer.

https://www.youtube.com/watch?v=6DheJOeInks&feature=youtu.be

Teško – to je odgovor na pitanje iz podnaslova, a mi držimo fige i navijamo da igre poput ove ili, recimo, World War 3 uspiju u multiplayer FPS-ove unijeti svježu krv i malo razdrmati žanr koji kreće prema stagnaciji i repetitivnosti.

Insurgency: Sandstorm za PC izlazi 18.09.2018., dok se verzije za PlayStation 4 i Xbox One očekuju u prvoj polovici 2019. Krajem mjeseca ići će i beta testiranje, pa svakako očekujte naše dojmove.

{loadposition pratinas}

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano