Vijesti

Ipak ćemo dobiti sve epizode The Walking Dead finalne sezone

Ipak ćemo saznati do kraja sudbine naših junaka!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znate svi da je Telltale studio radi financijskih problema morao zatvoriti svoja vrata. Velika većina ljudi je otpuštena i ostala bez posla, a fanovi su ostali uskraćeni za finale The Walking Dead serijala. Telltale je uspio izdati prve dvije epizode, a ostao je dužan izdati finalne dvije epizode. Ipak, dobra vijest stiže iz Skybounda koji će pomoći u izdavanju ove dvije zadnje epizode. Telltale je odmah obećao fanovima da će pokušati pronaći izdavača za preostale dvije epizode, a datum izlaska i vjerujemo novi trailer biti će objavljeni uskoro. 

https://www.youtube.com/watch?v=4whlGmkTge0&t

Ne samo da ćemo dobiti zadnje dvije epizode nego Skybound obećava ponovno vratiti sve sezone igre ponovno u digitalne trgovine. Sjećate se da je igra nakon propadanja Telltalea jednostavno maknuta s tržišta. Svi koji su već kupili season pass za sve epizode The Walking Dead – The Final Seasona neće morati platiti ništa. Skybound je inače kompanija koja ja kreirala The Walking Dead strip.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano