Vijesti

Iscurio Gears of War 5 cover i datum izlaska igre?!

Voljeli vi ili ne Xbox, Gears of War jedan je od boljih gaming serijala u svijetu igara koji je baš kao i mnoge druge igre koje izlaze već toliko godina, pomalo izgubio ideju što želi biti i kako dalje. Nešto što je recimo God of War izbjegao jer je zadnjim nastavkom unio toliko željenu svježinu u serijal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad pričamo o Gears of War serijalu, i dalje je mnogima najbolji i najdraži prvi dio, pa čak i drugi. Poslije toga Gearsi 3 i 4 su sasvim solidne i školski odrađene igre, ali po ničem posebne. Serijal nije nikad zapravo podbacio, ali s druge strane potrebne su inovacije i nove ideje koje Coalition obećava ubaciti u GeoW 5.

Studio se pojačao nekim velikim imenima iz igraće industrije, a Microsoft je “odrješio kesu” i dao ogroman budžet za razvoj ove igre. Prikazivanje igre sasvim sigurno stiže na E3-u gdje Microsoft puca na velike stvari.

A sasvim je izvjesno da smo i prije E3-a dobili datum izlaska igre. Prema leaku igra dolazi 10. rujna što je sasvim izgledno jer znamo svi da će listopad i studeni biti krcati ogromnim igrama, a glasine kažu da negdje u studenom dolazi Halo 5, pa MS ne želi ovakve dvije igre staviti jednu nasuprot drugoj u manje od 30 dana.

Nadamo se da je datum izlaska točan, no isto se tako nadamo da će Coalition ovaj generični cover ipak promijeniti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano