Vijesti

Istraživanje o promjenama gaming navika u vrijeme pandemije

Konzultantska i komunikacijska agencija EQUESTRIS trenutno provodi istraživanje o promjenama navika igranja videoigara u vrijeme pandemije koronavirusa. Istraživačkoj anketi se može pristupiti na sljedećoj poveznici: ISTRAŽIVANJE GAMING NAVIKA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Agencija EQUESTRIS specijalizirana je za ovakva istraživanja te je do sada provodila istraživanja i u drugim sektorima industrije, a trenutno ih posebno zanima istraživanje gaming navika zbog obiteljske dinamike i ostanka cijele obitelji u kućama.

Istraživanjem žele pružiti uvide za poboljšanje gamerskog environmenta i gaming iskustva. Najzanimljiviji uvidi istraživanja bit će podijeljeni javno (između ostalog, i našem portalu), dok će detaljniji uvidi biti mogući na zahtjev bilo koga zainteresiranog.

Anketa je namijenjen stanovnicima Republike Hrvatske starijima od 16 godina, a bit će otvorena dok se ne skupi dovoljan broj sudionika. Za popunjavanje ankete potrebno je 5-10 minuta.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano