Vijesti

Iz Biowarea razuvjeravaju, nastavak priče Mass Effecta nije pod upitnikom

Fantastične vijesti za sve fanove.

Mass Effect: Andromeda (naša recenzija) prošao je kroz sito i rešeto po svom izlasku, a je li isto i zaslužio… pa nećemo se sada upuštati u to, ali ono što je sigurno je kako je čitava „negativna“ pompa oko igre naštetila serijalu koji je sudeći prema svim napisima dosad, visio na tankom ledu.

Nema brige

Sve fanove tako će razveseliti vijest koja dolazi od Caseyja Hudsona, koji je u Mid Summer Updateu na Biowareovom blogu podijelio nekoliko informacija o nadolazećem naslovu Anthem, ali i adresirao čitavu Mass Effect situaciju riječima kako se ne trebamo brinuti za budućnost serijala. Dodao je kako postoje manji timovi ljudi koji potajice rade na novom Mass Effect i Dragon Age sadržaju, ali kako o istome u Biowareu i dalje nisu spremni detaljnije razgovarati, odnosno otkriti neke konkretnije informacije.

Ako je vjerovati prijašnjim informacijama, story DLC za Andromedu ne dolazi u obzir što ostavlja mogućnost MP DLC-a, što ćemo zbog Caseyjevih riječi otpisati, a to nas ostavlja s mogućim nastavkom Andromede, totalnim resetom i početkom nove priče (nekako sumnjamo) ili možda prebacivanjem originalne trilogije na trenutne generacije konzola? Ova posljednja pretpostavka obzirom na poodmaklu fazu u kojoj se trenutne konzole nalaze, a nikakve službene najave još nema, nekako nam se također čini manje vjerojatnom, pa ćemo držati fige kako se uistinu radi o nastavku Andromede.

Samo će nam vrijeme pokazati o čemu se točno radi, a dotad ćemo se zadovoljiti i informacijom da Mass Effect i dalje živi.

{loadposition pratinas}

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close