Vijesti

Izašao je Black Myth: Wukong i odmah postao 4. najveća igra svih vremena. Ispred Cyberpunka, Elden Ringa…

Predviđali smo mu veliki uspjeh, govorili smo to još od onog prvog prikaza uoči izlaska na PS5, ali da će Black Myth: Wukong baš ovako izdominirati tome se nitko nije nadao.

Od prvog trenutka kada se otključao u dva ujutro na Steamu, odmah je s preko milijun igrača zasjeo na vrh ljestvice igara s najviše igrača. Potom je dosegnuo 1,443.570 istovremeno aktivnih igrača što ga svrstava na četvrto mjesto vječne ljestvice najpopularnijih naslova na Steamu svih vremena. I to će vođeno inercijom još rasti tokom vikenda.

Ispred Wukonga su samo PUBG, Palworld i Counter-Strike, a iza njega su Lost Ark, Dota, Cyberpunk 2077, Elden Ring, Hogwarts Legacy i drugi veliki hitovi s neusporedivo većim produkcijama i marketinškim budžetima.

U inat drugima

Rekli bismo da je Black Myth: Wukong imao dvije kritične točke koje su ga gurnule u kategoriju iznad milijun igrača. Prva točka su svakako odlične recenzije. Recenzije su potvrdile kako hype nije bio lažan, a druga točka je ona recenzija.

Ona recenzija koja je pokušala pogurati woke agendu tamo gdje to nije primjereno, a zapravo je napalila mase. Brojni koji možda nisu planirali igrati na launchu i po toj cijeni su iz inata ipak promijenili odluku.

Prvi dojmovi igrača s našeg foruma ukazuju i na relativno dobru optimizaciju na PS5. Bojali smo se da će Wukong na konzoli biti krš, ali to nije slučaj. Premda će dobro doći buduće zakrpe, zasad je igrivo. Uživajte u putovanju na zapad.

Igra

Povezano