Vijesti

Je li GTA 6 stvarno odgođen za 2026. godinu?

Minuli vikend obilježila je tvrdnja Liama, poznatog GTA insajdera koji je u objavi na X-u poručio kako je prema nekoliko izvora GTA 6 interno odgođen za 2026. godinu.

U objavi je dodao kako bi vijest uskoro mogao potvrditi i novinar Jason Schreier koji slovi kao najpouzdaniji od svih tzv. insajdera. Liam se vodi logikom da ako za odgodu zna on, onda sigurno nije jedini. Budući da je Liam ranije u nekoliko navrata javljao točne informacije o DLC-ovima za GTA Online, vijest su prenijeli svi veći mediji međutim, što se zapravo događa?

Sam Schreier je odgovorio kako nema ništa za komentirati, pa dodao kako to ne znači da nužno ima ili nema odgode, nego kako samo nema komentara.

Tako je Schreier ostao donekle tajnovit, a Liam kakav god insajder bio sam po sebi ne nosi neku težinu. Kako bilo, Liam u originalnoj objavio dodaje kako će PC verzija uslijediti negdje 12-18 mjeseci nakon lansiranja GTA 6, a izvori navodno stižu iz dva Rockstarova studija.

Kao što to obično biva na internetu, uslijedile su salve uvreda i prijetnji, a je li Liam zaista u pravu ili se radi o još jednom pokušaju dobivanja pozornosti saznat ćemo u narednim danima. Ako je glasina točna, zasigurno će istu potvrditi i drugi mediji te insajderi, a prvenstveno Schreier.

Igra

Povezano