Vijesti

Nešto ipak nije odgođeno: Valorant je izašao besplatno za sve

Nakon što je zatvorenu beta verziju igre igralo u prosjeku 3 milijuna igrača dnevno, Valorant je jučer izašao u svojoj skroz otvorenoj verziji kao free-to-play igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S izlaskom igre stigli su novi agent Reyna, nova mapa Ascent i novi mode Spike Rush. Spike Rush je trebao biti brzi mode kojeg su igrači tražili kako bi se opustili i zagrijali prije nego se bace u ranked vode, ali nije. Spike Rush je brži od regularnog Spike modea, ali i dalje treba čekati na respawn te su oružja nasumično dodijeljena što se nikome ne sviđa.

S izlaskom Valorant je doživio neke balansne izmjene likova, ali i tehničke izmjene koje bi trebale poboljšati performanse igre. Međutim, kompetitivnog igranja još uvijek nema, ono bi trebalo doći nakon nekoliko nadogradnji kada se srede sve eventualne poteškoće nastale navalom igrača. Valorant možete preuzeti i besplatno igrati sa službenih stranica ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano