Vijesti

Jedna od najboljih besplatnih igara sadašnjice novim sadržajem će poniziti današnje najskuplje igre

Warframe uskoro postaje još sadržajniji i još bolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne pišemo mnogo o Warframeu, prvenstveno jer ga ne stignemo igrati koliko bismo to željeli, međutim, radi se o jednoj od najsadržajnijih multiplayer igara sadašnjice s raznovrsnim gameplayom, mnogo sadržaja, odličnom pričom i što je najvažnije – modelom mikrotransakcija koje gotovo ne narušavaju ugodno igranje.

Naime, Warframe je moguće igrati poprilično ugodno bez da ćete potrošiti ijednu kunu, a većina kozmetičkog sadržaja koji igra naplaćuje moguće je kupiti samim igranjem. Stoga se sve više prijatelja okreće zajedničkom online igranju ovog, jednog od najugodnijih iznenađenja ove generacije konzola.

a5558cf6bcdfff85_848x477.jpg

Hooverboard kao da je izmišljen samo kako bi se jednog dana mogao koristiti u Warframeu. Šteta što nećemo moći pucati s njega, barem ne od samog početka.

Ovaj kooperativni shooter dobiti će uskoro najveću ekspanziju dosad. Igra nas vodi na površinu Venere, dok nas ispod njezine goleme površine čeka podzemni grad Fortuna, po kojem je ekspanzija i dobila ime. Na površini ćemo istraživati gradove, loviti životinje, voziti se na hooverboardu (pa čak i raditi trikove na njima), oslobađati utvrde, boriti se s golemim paucima, dok će Fortuna biti svojevrsni HUB gdje ćemo se okupljati s drugim igračima, istraživati ovaj grad koji je svoju inspiraciju preuzeo iz Bladerunnera, uzimati questove i trgovati.

Fortuna bi prema najavama ekipe iz Digital Extremea trebala svoju premijeru doživjeti već ovog mjeseca, dok još uvijek čekamo točan datum. Do izlaska dakle ima sasvim dovoljno vremena da barem zagrebete po gomili igrinog sadržaja, jer Warframe možete besplatno preuzeti i igrati na PlayStationu 4, PC-ju i Xboxu One.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano