Vijesti

Jeste spremni za novi Call of Duty? Večeras u 19 sati otkrivanje igre

Svega par stvari u životu je sigurno. Jedna je smrt. Druge dvije su – novi Call of Duty i FIFA svake godine. Sigurno je da ćemo svake godine i pljuvati te igre, a svejedno ćemo ih (gotovo) svi igrati. To je tako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda krene nova industrijska revolucija kad Activision i svi kreatori Call of Duty igara odluče napraviti novi engine za igru? To ne znamo, ali ono što znamo je da se novi Call of Duty nosi ime Modern Warfare i da se prema svim mogućim informacijama vraća u doba kad je kampanja bila svetinja, a multiplayer odličan. Iz tog razloga, ovogodišnji Call of Duty neće imati battle royale mode što će mnoge razočarati, a opet, druge će razveseliti.

Danas od 19 sati bit ćemo puno pametniji.

Predstavljanje igre moći ćete pratiti putem Twittera kojeg imate iznad, ili pak na službenom YouTube kanalu. Nekako mislimo da će dojmovi biti pozitivni. Kao što znate, igru razvija Infinity Ward.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano