Vijesti

Kingdom Come: Deliverance II u 25 minuta gameplaya. Ovako se predstavljaju igre

Nakon teaser prikaza igranja na ONL, Kingdom Come: Deliverance 2 dobio je detaljnu prezentaciju u trajanju od preko 25 minuta.

Prikazuje Henrika iz Skalitza dok putuje, komunicira s likovima i donosi odluke s dubokim posljedicama. U jednoj misiji Henrik traži Rayneka, kojeg na kraju pronalazi u kanalizaciji iza jedne krčme i tu dolazi do demonstracije odluka.

Može izvući Rayneka te predati njegov luk drugim NPC-ima. Alternativno, može se potući s NPC-evima, pobiti ih i zadržati luk za sebe. A tu je i treća solucija, nenasilno rješenje ako se odrekne nešto groschena.

Srednjovjekovni san

Predivno čisto sučelje bez 16 tisuća pokazatelja i markera.

Druga misija ga vodi do žene čiji muž planira objesiti nedužnog čovjeka kako bi mu se osvetio za zlostavljanje. “Speech checkovi” će očito biti ključni za izbor dijaloga – ako ne prođe dobro, sprema se borba na život i smrt. Sve u svemu, borba u nastavku djeluje glađa nego u originalu.

Nadalje vidimo veće gradove, ozbiljniju prezentaciju, u svakom kadru pokazatelje znatno raskošnije produkcije nego u originalu te sjajnu naraciju. Prikaz od kojeg bi trebali učiti drugi developeri. Kingdom Come: Deliverance 2 izlazi 11. 2. iduće godine za Xbox Series X/S, PS5 i PC.

Igra

Povezano