Vijesti

Kingdom Hearts 3 NAPOKON pokazao raskoš svoga gameplaya

Nakon prošlogodišnjeg izbivanja s gaming scene Kingdom Hearts se na velika vrata vraća u samo središte zbivanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sklopu Kingdom Hearts koncertne turneje koja je započela ranije ove godine, Tetsuya Nomura, kreator serijala, napokon je odlučio prekinuti šutnju i pokazati nam kako i u kojem smijeru kroči igra koju svi toliko žarko želimo.

U nešto više od dvije minute ovaj nas trailer baca u samo središte užarene borbe između naših junaka i zlih Heartlessa. U maniri pravog “over-the-top” naslova borba je krcata predivnim efektima i cijelom paletom novih napada koji su nam na raspolaganju. Najveće iznenađenje je dodavanje četvrtog lika iz naše skupine (za razliku od dosadašnjih 3) u borbeni segment; Takva će odluka zasiguno doprinjeti dinamičnosti borbe. Uz nekoliko novih Heartless kreatura trailer krasi i epska bitka s Titanom u kojoj Sora, trčeći po stijeni, vješto izbjegava njegove napade.

O priči se gotovo ništa ne zna, ali sudeći prema viđenom u traileru, ona će biti standardna za serijal – tama, tama i još malo tame. Do sada poznati svijetovi su Mount Olympus, Twilight Town i Mysterious Tower.

Ukoliko žudite za novim informacijama, ne očajavajte jer će već na Disney’s D23 Expo, koji će se održati 15. srpnja, biti prikazan sasvim novi trailer koji će ujedno i predstaviti novi svijet.

Igra je u razvoju za PlayStation 4 te Xbox One konzole, a datum izlaska još uvijek nije poznat.

https://www.youtube.com/watch?v=p51wHlWY1uM

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano